promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hány férfit fal még fel a gyönyörű ingatlanos?
Borítókép:  VALERIE MACON / AFP
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Christina legalább annyira céltudatos és számító, mint amennyire bájos.

A kismillió kábeltévé-csatorna ezernyi ingatlanfelújító show-jából kiemelkednek Christina Haack műsorai, aki nemcsak jó ízléssel formál át komplett házakat, de közben legalább annyira ügyel a saját makulátlan megjelenésére is. Tapadnak rá a férfiak, ez kétségtelen, és a 37 éves szépség eddig már két férjet fogyasztott el. Vajon mi lehet vele a baj?

A szőke ingatlanberuházót sokan Christina El Moussa néven ismerhették meg a HGTV műsoraiból, amelyekben első férjével, Tarekkel – saját bevallásuk szerint – legalább félmilliárd dollár értékben újítottak fel házakat és lakásokat. Ha csak tíz százalék tiszta hasznuk volt mindegyiken, akkor is nagyjából 15 milliárd forintnak megfelelő vagyonkára tettek szert közösen.

Az idill 9 évig tartott, a két közös gyermekkel megáldott pár 2018-ban vált el. A férj az egyik veszekedésük után a fegyverét magához véve csapott egy kört a közeli erdőben. A rendőrség talált rá, és csak azért nem forszírozták ellene a vádemelést, mert Tarek azt mondta, hogy a vadállatok miatt vitt magával puskát – írta meg a People magazin is.

Christina a válás után nem sokat teketóriázott, amikor az Autókereskedők című műsorból ismert sztárszerelő, Ant Anstead rövid randizás után megkérte a kezét. 2018 végén házasodtak össze, és 9 hónappal később már a kisfiuk is megszületett. Bő egy évre rá ez a frigy is befuccsolt, és a lánynevéhez visszatérő Christina Haack most csendben újabb férjre vadászik. Vajon ki lesz a következő áldozat?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás