Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megan Fox meztelen hasizmot villantott, a szexiségmérő kiakadt - fotó

Megan Fox meztelen hasizmot villantott, a szexiségmérő kiakadt - fotó

Színes

Megan Fox meztelen hasizmot villantott, a szexiségmérő kiakadt - fotó

Színes

Promotions 15:34

A színésznő megmutatta azt, amire oly sokan kíváncsiak.

Megan Fox elképesztő formában van, és mióta összejött Machine Gun Kelly-vel, a rapper fenegyerekkel, ki is virult. Közben az Instagram oldalára is elkezdett posztolgatni rajongói nagy örömére, már hetente bedob egy-egy új képet. Korábban megesett, hogy fél évig nem került fel új kontent a közösségi média oldalára.

A rapperrel már egy közös videóklipben is szerepelt, ami Megan Foxhoz mérten rendkívül szexire sikeredett. A kapcsolatuk pedig nagyon komolyra fordult az elmúlt pár hónapban, a rapper nemrégiben olyan nyakláncot készítettett magának, amleyben Megan egy csepp vérét is viseli már.

Megan volt férje, a sármos Brian Austin Green sem maradt sokáig egyedül, ő az amerikai Dancing with The Stars csodaszép győztesével, Sharna Burgess-szel jött össze. És ahogy már korábbi cikkeinkben megírtuk, úgy tűnik, nagyon jól vannak együtt. Bár amit szemfüles Instagram-rajongók is észrevehetnek, hogy Green és Fox a közösségi oldalakon mintha egymásnak üzengetnének posztolgatva. Mikor az egyik egy szerelmes képet tölt fel, válaszul a másik is megcselekszi ezt. 

Megan amúgy színészként is újra tevékenykedett, a Rogue-ban egy nagyon kemény zsoldost alakít. Itt is irtó szexi, az előzetest ide kattintva nézhetitek meg.

Borítókép: CARLOS TISCHLER / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP