promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rózsaszín bugyiban, felhúzott lábakkal kortyolta a reggeli kávéját a Dancing with the Stars amerikai győztese, Sharna Burgess - fotó
Borítókép:  RICH FURY / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a póz, álmaidban már biztos előjött.

Nem csak Magyarországon volt Dancing with the Stars, és nem is csak a TV2-n, hanem szerte a világon, sőt, a műsor szülőhazájában, az Egyesült Államokban már a 29. évadra készülnek. Az elképesztő nézettség mellett futó táncos verseny pedig milliók szívét dobogtatja meg hétről hétre, és ami egy nézőpontból szép és művészi, az egy másik nézőpontból egyúttal nagyon szexi és érzéki is, nem véletlen, hogy a felmérések szerint ugyanannyi férfit vonz a műsor, mint nőt.

A tengerentúli műsor egyik legnagyobb szenzációja a gyönyörű Sharna Burgess volt, aki az egyik legkiélezettebb versengést hozó évadot nyerte meg, és aki most éppen azzal került be a hírek fókuszába, hogy Megan Fox exével, Brian Austin-nal jár.

Sharna addig is ismert művész volt, de a műsor után egy igazi világsztár lett. Nem véletlen, az Instagram oldala pedig egy igazi paradicsom azoknak, akik szaretik elbájolva érezni magukat a formás női idomok láttán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás