promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi így még sosem akadt ki: „Szálljatok már le erről a kik*rt Szabó Ádámos sztoriról b*szdmeg”
Borítókép:  Tóth Andi / via acnews.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andit nagyon feldühítette, hogy egyesek szerint újra összejött Szabó Ádámmal, ráadásul egymástól kapták el a koronavírust, ezért most elég durva szavakkal üzent az embereknek.

Tóth Andi pár órával Szabó Ádám után jelentette be, hogy ő is elkapta a koronavírust, ez pedig elég volt ahhoz, hogy beinduljon a kommentelők fantáziája, így több helyen is felmerült, hogy esetleg újra összejöttek. Szabó Ádám azóta már tisztázta a dolgot, és elmondta, hogy semmi sincs köztük, de Tóth Andi ennél jóval keményebben reagált most az alaptalan pletykákra.

„Szálljatok már le erről a kik*rt Szabó Ádámos sztoriról b*szdmeg, hát aludni nem lehet, komolyan mondom. »Azt pletykálják...« Ki pletykálja azt, hogy összejöttünk? Az égvilágon senki! Miért kell ilyet írni? Miért kell kamuzni? Miért?”

– kelt ki magából Tóth Andi az egyik mai Insta Storyjában.

Az énekesnő amúgy elmondta, hogy szerencsére a körülményekhez képest jól van, hiszen nincsenek komoly tünetei a koronavírus miatt, csupán köhög és be van dugulva az orra, szóval nem fáj semmije, és láza sincs – viszont attól nagyon fél, hogy elveszíti az ízlelését, mert nagyon szeret enni.

A napokban nem csupán az új zenéje, illetve a koronavírus miatt hallhattunk Tóth Andiről, ugyanis egykori menedzsere, Spaics Igor is elég durva dolgokat mondott róla a Borsnak, miután meghallotta, hogy a híresség azért nem akar magának menedzsert, mert azok „az utolsó bőrt is lehúzzák róla”, illetve „meglopják” őt:

„A közös munkánk jól indult, bár még mielőtt szerződtünk, javasoltam neki, hogy nézzen körül a »menedzserpiacon«, és úgy válasszon engem, ha ezek alapján is engem akar, de közölte, ő nem keres mást, velem képzeli el a szakmai jövőjét. Rövid idő alatt nyilvánvalóvá vált, hogy nehéz lesz vele együtt dolgozni. Andi nagyon határozott nő, talán túlságosan is az. Nem hallgat az idősebbre, a tapasztaltabbra, sem a szakmára, emellett rendkívül bizalmatlan, alapból azt feltételezi, hogy át akarják verni. Pedig nem kevés jó ember volt körülötte, senki sem akarta - a szavaival élve - »lehúzni«. [...] Andi legnagyobb ellensége saját maga. Szomorú ezt kimondani, de így van. A tehetséghez nem fér kétség, sőt azt mondanám, szuper tehetséges énekesnő, de az előrejutása esetleges. Nem tudatos amit csinál, ösztönből teszi, amit tesz, így nagyon nehéz lesz stabil karriert építeni. Van az a piaci szegmens, ami ideig-óráig támaszt adhat neki, vagy a siker illúzióját keltheti, de neki tudatos építkezéssel teljesen máshol lenne a méltó helye. Természetesen drukkolok neki, hogy sikerüljön megvalósítania az álmait.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás