Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szabó Ádám teljesen összetört, amikor megtudta, hogy Covidos

Szabó Ádám teljesen összetört, amikor megtudta, hogy Covidos

Zene, Film & Kultúra

Szabó Ádám teljesen összetört, amikor megtudta, hogy Covidos

Zene, Film & Kultúra

BN 04:34

Az énekes közösségi oldalán jelentette be, hogy elkapta a koronavírust. A betegség nem csak testileg, lelkileg is megviselte, péntekre ugyanis egy online koncertet tervezett rajongóinak.

Szabó Ádámot sem kerülte el a koronavírus. Az énekes több napja köhögött és rázta a hideg, amikor is úgy döntött, hogy csináltat egy tesztet, aminek az eredményét szerdán kapta meg.  A Sztárban Sztár hetedik évadának a nyertese pozitív lett, és nagyon rosszul érintette a hír, mert péntekre egy online koncertet tervezett.

"Pozitív, vagyis covidos vagyok/lettem. Nagyon szomorú vagyok, hiszen ma jelentettem volna be, hogy pénteken lesz egy online koncert, óriási öröm és boldogság, de ez a szar ezt is tönkre teszi... Jól vagyok, a hátamban és a hasamban érzek egy erős égő fájdalmat+ köhögök egy keveset, de ennyi... Viszont kérlek Titeket, hogy akik ezt a vírust nehezebben vészelik át és sokkal rosszabb állapotban vannak, nekik szurkoljunk és kívánjunk nekik nagyon sok erőt és kitartást! Én úgy érzem, hogy megúsztam és eddig tényleg szinte semmit nem érzek, ami elviselhetetlen lenne, viszont rengetegen vannak kórházakban és sokkal rosszabb helyzetben, nekik nagyon kell az erő és a hit! És a családjuknak, barátaiknak is! Kitartást mindenkinek, vigyázzunk egymásra, ez nem játék! 10 nap minimum itthon pihi, de úgyis jelentkezem, liveozom is majd+ zenét is kaptok! Szeretlek Titeket! "  -írta az énekes a fotója alá

Szabó Ádám nemrégiben új dallal érkezett, amelynek a címe "Ez vagyok én". Az énekes valószínűleg ezt a számot is előadta volna az online koncerten, erre egy darabig viszont még biztosan várniuk kell a rajongóknak. 

Borítókép: Instagram/szaboadamofficial