Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Andi is koronavírusos, pedig a gyorstesztje negatív volt

Tóth Andi is koronavírusos, pedig a gyorstesztje negatív volt

Színes

Tóth Andi is koronavírusos, pedig a gyorstesztje negatív volt

Színes

Baranyecz János 12:12

Minden jel arra utal, hogy Tóth Andi is elkapta a koronavírust, ráadásul úgy, hogy előtte a gyorstesztje negatív eredményt mutatott.

Tóth Andi nagyon aktív mostanában, hiszen folyamatosan jelennek meg a dalai, különböző előadók zenéiben működik közre, illetve rengeteg műsorba is meghívást kap, szóval jó eséllyel nem unatkozik. Most viszont sajnos úgy tűnik, hogy egy ideig kényszerpihenőre kell vonulnia, ugyanis az Insta Storyja alapján ő is elkapta a koronavírust, és nem igazán fogadta jól a hírt.

Tóth Andi úgy kezdte a videót, hogy megmutatta a negatív gyorstesztjét, majd ráközelített egy orvosi papírra, amin már az szerepelt, hogy „pozitív”, azaz ő is koronavírusos. A fiatal énekesnő úgy kiakadt ezen, hogy dühében rögtön belerúgott a rossz eredményt mutató gyorstesztbe.

A rajongók persze aggódnak a hírességért, viszont sokan elkezdtek kombinálni, ugyanis Tóth Andi exe, Szabó Ádám egy nappal korábban jelentette be, hogy ő is elkapta a koronavírust, és vannak, akik összefüggést vélnek felfedezni a kettőben. Egyesek úgy gondolják, hogy titokban ismét találkozgatnak, ráadásul talán pont, hogy egymást fertőzték meg, de ezek persze jelenleg még csak alaptalan rajongói felvetések, most viszont az a legfontosabb, hogy mindketten minél hamarabb meggyógyuljanak.

Borítókép: Tóth Andi / via metropol.hu