promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Ádám reagált a vádakra: „Semmi nincs köztünk Andival!”
Borítókép:  Szabó Ádám / via index.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szabó Ádám és Tóth Andi szinte ugyanakkor kapták el a koronavírust, ezért sokan azt gondolták, hogy egymást fertőzték meg, mivel újra összejöttek, de most kiderült az igazság.

Tóth Andi és Szabó Ádám tavaly nyáron szakítottak, de azt nem árulták el, hogy pontosan miért döntöttek így, annyi viszont az énekesnő egy-két elszólásából kiderült, hogy valószínűleg nem volt teljesen békés a búcsú. Azóta közösen is szerepeltek a TV2 Sztárban sztár című műsorában, ahol mindketten eljutottak a döntőig, és végül Szabó Ádám győzedelmeskedett.

Az énekes nemrég jelentette be, hogy sajnos koronavírusos lett, ami eléggé megviselte őt, majd pár órával később Tóth Andi is megosztotta a követőivel, hogy neki is pozitív lett a vírustesztje. Ennyi elég is volt ahhoz, hogy a közönség elkezdjen kombinálni, és végül elég sokan arra jutottak, hogy valószínűleg titokban ismét összejöttek, és jó eséllyel egymást fertőzték meg – erre reagált most Szabó Ádám.

„Hallottam, hogy egyesek azt gondolják, hogy Andi tőlem kapta el a covidot, amin én csak őszintén nevetni tudok. Semmi nincs köztünk Andival! Az egy dolog, hogy ott voltunk Jolika néni temetésén, de azóta nem találkoztunk egymással. A temetésen is direkt tartottuk egymástól a távolságot és nem azért, mert szakítottunk, hanem azért, mert be kellett tartanunk a szabályokat, ami a távolságtartásra is vonatkozott. Biztos, hogy nem egymástól kaptuk el a vírust. Én továbbra is a szinglik táborát gyarapítom, csakúgy, mint Andi, már amennyire tudom. Amúgy senkinek nem kívánom ezt a betegséget, mert nagyon rossz. Változó az állapotom, tegnap este nagyon lázas voltam, most csak hőemelkedésem van, de nagyon fájnak az ízületeim”

– mesélte Szabó Ádám a Blikknek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás