promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Barbie baba gyártói egy különleges, gyűjtői darab piacra dobásával ünneplik a Nemzetközi Nőnapot
Borítókép:  cbsnews.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Barbie-t gyártó Mattel cég bejelentette, hogy piacra dobják legújabb, Eleanor Rooseveltet megformázó babájukat, amely a játékgyártó vállalat „Inspiráló nők” sorozatának legújabb darabja lesz.

Egy korábbi cikkünkben már írtunk róla, hogy manapság a játékgyártók folyamatosan igyekeznek korszerűsíteni klasszikus márkáikat, hogy azok vonzóbbá váljanak a fogyasztók számára. A korábban csak szőke hajjal és fehér bőrrel gyártott Barbie babák például most már többféle bőrszínnel és testalkattal kaphatóak, ráadásul az egyedi szériák ruházata és kiegészítői a világ számos kultúrája előtt tisztelegnek.

A Barbie-t gyártó Mattel cég nemrég bejelentette, hogy az inspiráló nőket megformázó szériáját Nőnap alkalmából egy Eleanor Roosevelt babával bővítik ki.

„Eleanor Roosevelt a »Világ First Lady«-je cím birtokosaként, kitartó munkája és a humanitárius erőfeszítések iránti elkötelezettsége révén újradefiniálta a nők szerepét a politikában és a közéletben.”

– mondta a Mattel közleményében.

A virágmintás ruhát, gyöngy nyakláncot és fekete kalapot viselő Roosevelt babája egy olyan rendkívül impozáns társaság legújabb tagja, amely azt üzeni a jövő lány nemzedékei számára, hogy bátran merjenek nagyot álmodni.

A különleges széria egyelőre olyan személyiségeket foglal magába, mint Maya Angelou, Billie Jean Kingh, Ella Fitzgerald, Florence Nightingale, Susan B. Anthony, Amelia Earhart, Katherine Johnson, Frida Kahlo, Rosa Parks és Sally Ride.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás