Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Fluor Tomi kitálalt az alkoholproblémájáról: „Amikor nem aludtam, akkor ittam”

Fluor Tomi kitálalt az alkoholproblémájáról: „Amikor nem aludtam, akkor ittam”

Színes

Fluor Tomi kitálalt az alkoholproblémájáról: „Amikor nem aludtam, akkor ittam”

Színes

Baranyecz János 21:01

Fluor Tomi most elárulta, hogy komoly alkoholproblémákkal és pánikbetegséggel küzdött, kórházban is volt, és végül pszichológis segítségét kérte, hogy jobban legyen.

Fluor Tomi szinte megállíthatatlannak számított a 2010-es „Mizu” című gigasláger után, rengeteg fellépése volt, és folyamatosan mindkét végén égette a gyertyát. Ennek az életvitelnek sajnos meglett a hatása, ugyanis nagyon sok alkoholt fogyasztott és komoly pánikrohamok gyötörték, amik miatt kórházba került – erről az időszakról vallott most a népszerű zenész.

„Minden buliban ittunk. A turnébuszban üvöltött a retro zene, stage diving-oltunk az üléssorokon át, meztelenül szálltunk ki a benzinkúton. Az egyikünk késsel vágta le magáról a nadrágot, a másik felgyújtotta a pólóját és kidobta az autópályán a telefonját, és miközben kiszálltunk felvenni, valaki közülünk már ott állt a hangtompító fal tetején. [...] Akkoriban úgy 170 napot ittam fixen. Ha 365 napból ennyit iszol, azért az úgy erős. Az lett számomra aggasztó, hogy konkrétan amikor nem aludtam, akkor ittam. Volt mondjuk egy-egy bulink csütörtökön meg pénteken, szombaton pedig lementem a városba. Vasárnap rosszul voltam, azt le kellett vezetni valahogy és ráittam, aztán hétfőn szintén ezt tettem. Rendszeresen bűntudattal feküdtem le, lelkileg szarul voltam, mert tudtam, hogy amit csinálok, az nem oké”

– mesélte őszintén Fluor Tomi a Betone Studio Egyszer lent nevű podcastjának vendégeként.

A híresség rendszeresen légszomjjal küzdött, néha indokolatlanul elsírta magát, illetve hányt is, mivel pszichés mélypontra került a túlhajszoltság és a különböző negatív hatások miatt. Végül pszichológus segítségét kérte, ami nagyon hasznosnak bizonyult, ugyanis Fluor Tomi rengeteg dologra rájött, amik nagyban segítették a gyógyulását:

„A pszichológus mutatott rá, hogy mennyi mindent nyomtam el magamban, miközben azt hittem, hogy minden fasza, pedig közben már egy ideje menekültem. A gyerekkoromtól kezdve olyan dolgok derültek ki számomra, amikkel kapcsolatban tök mást gondoltam magamról. Elkezdtem beismerni a dolgokat és ez jó volt.”

Itt lehet meghallgatni a podcastet:

(via Red Lemon)

Borítókép: Fluor Tomi / via blikk.hu