promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi óriási dekoltázst villantott, megőrülnek érte a rajongók – fotó
Borítókép:  Opitz Barbi / via ripost.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Opitz Barbi pontosan tudja, hogy mi kell a követőinek, hiszen a legújabb képén egy feszülős ruhában pózol, ami alig bírja kordában tartani a hatalmas melleit.

A 2016-os X-Faktor tehetséges győztese, Opitz Barbi egyre több rajongót szerez magának, és ez nem csupán a fülbemászó slágereinek köszönhető, hanem csábító kinézetének is. A fiatal énekesnő annyira bejön az embereknek, hogy egy csaló még meg is próbálta kihasználni ezt, és meztelen képet küldözgetett róla követésért cserébe – de hamar kiderült, hogy átverésről van szó, ugyanis a fotó hamis volt, ugyanis a híresség egyik bikinis képét szerkesztették át – de a botránynak szerencsére jó vége lett.

Opitz Barbit még ez a kellemetlen eset sem gátolja meg abban, hogy továbbra is dögös anyagokat töltsön fel magáról, hiszen legutóbb például egy fekete, feszülős, mélyen kivágott ruhában mutatta meg melleit, a rajongók pedig rögtön jelezték is kommentben, hogy elképesztően bejön nekik, amit látnak.

Csak úgy özönlöttek a szívecskék, meg persze a dicsérő, illetve nyálcsorgató hozzászólások, szóval Opitz Barbi most is szépen az ujja köré csavarta a közönséget, akik ezek alapján nagyon hálásak neki a szexi fotóért, amit itt lehet megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás