promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megerősítették: újra apa lesz Bereczki Zoltán
Borítókép:  NLC.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Örömteli hírt kaptak a Bereczki Zoltán rajongók. Az énekes menedzsere megerősítette, hogy a Sztárban sztár zsűrije, szerelmével, Bata Évával első közös gyermeküket várják. 

Nem is olyan régen arról írtunk, hogy Bereczki Zoltán elképesztően őszintén mesélt válásáról. Persze már akkor is érezni lehetett, hogy túl van a nehéz időszakon, ahogyan azt is tudni lehetett, hogy a színészre 2019-ban újra rátalált a szerelem. Bata Évával harmadik éve alkotnak egy párt, és most első közös gyermeküket várják. 

„Valóban igaz a hír. Mindenki nagyon boldog és mindenki nagyon jól van"

– jelentette be az örömhírt a Blikknek Bereczki Zoltán menedzsere, Ferenczi Orsolya, aki részleteket nem szeretett volna elárulni, ahogy a pár sem kívánta kommentálni értesülést.

A magazinnak azonban további információkat sikerült megtudnia a sztárok egy közeli ismerősétől, aki elmondta, hogy Éva túl van az első trimeszteren, azaz a harmadik hónapon, így lassan már látható is, hogy babát hord a szíve alatt.

Mindeközben megérkezett néhány napja Bereczki Zoltán és Rúzsa Magdi közös dala is, amit egyszerűen kár lenne kihagyni. Állítólag részben ez a dal hozta meg Zoli számára a szerelmet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás