Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

31 év után visszatértek a Szörnyecskék, és cukibbak, mint valaha – videó

31 év után visszatértek a Szörnyecskék, és cukibbak, mint valaha – videó

Színes

31 év után visszatértek a Szörnyecskék, és cukibbak, mint valaha – videó

Színes

Baranyecz János - 2021.02.17. 08:08

Az ember azt hinné, hogy már mindenki ismeri a Szörnyecskék három szabályát, de egy új Mountain Dew reklám alapján úgy tűnik, hogy Gizmo gazdája még mindig nem elég óvatos.

1984-ben mutatták be a Szörnyecskék című kultuszfilmet, amiben megismerhettük a szupercuki Gizmót, és rögtön kiderült, hogy nagyon rosszul jár az, aki nem tartja be a három rá vonatkozó szabályt: éjfél után nem szabad etetni, kerülnie kell az erős fényt, illetve nem érheti nedvesség. Hat évvel később megérkezett a folytatás, és azóta is pletykálnak egy harmadik részről, de helyette „csak” egy animációs előzménysorozatot kapunk – most viszont megnyugodhatnak a rajongók, ugyanis Gizmo visszatért.

A Mountain Dew csinált egy mókás kis reklámot az új, cukormentes üdítőjükhöz, amiben természetesen Gizmót is láthatjuk, ráadásul a filmekből ismert Zach Galligan is feltűnik mellette. A mindössze 30 másodperces videó tele van utalásokkal, és egy életre megtanítja nekünk, hogy az is katasztrófát eredményezhet, ha Gizmo véletlenül leissza magát.

A nosztalgikus reklám megtette a hatását, ugyanis rengetegen elkezdtek kampányolni, hogy 31 év után végre elkészülhessen a Szörnyecskék folytatása, amiben természetesen Zach Galligan szereplésére is számítanak, hiszen a színész remekül néz ki a videóban. Reménykedhetünk benne, hogy a stúdió felfigyel a közönség igényére és egyszer tényleg kapunk majd egy harmadik részt.

Itt lehet megnézni a Mountain Dew Szörnyecskés reklámját:

Borítókép: Gizmo / youtube.com/Mountain Dew (screenshot)