promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Összedobnak egy animációs sorozatot a Szörnyecskékből
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már régóta szunnyadozott a franchise, most megpróbálnak új életet lehelni bele.

Az első rész nem mai darab, 1984-ben látott napvilágot. Gizmóra és a hármas szabályra szerintem mindenki emlékszik, aki látta filmet. A kis lényecskét ne érje erős fény, ne érje víz, és ami a legfontosabb, nem szabad neki enni adni éjfél után.

A főhősünk szinte az összes szabályt megszegi. A víz hatására Gizmóból még több lény kerül elő, akik bizony be is falatoznak éjszaka, és átváltoznak gonosz szörnyecskékké, akik felforgatják az egész várost. Műfaját tekintve horror-vígjátékról beszélünk, és szerintem az animációs sorozat is tartaná magát ehhez.

Gizmót a kínai negyedben Mr. Wing adja el az apának. A széria az ő fiatal karakteréréről és az utazásairól szólna Gizmóval. Gondolom Mr. Wingnek és meg kell szegnie a szabályokat, hogy kapjunk szörnyecskéket a sorozatban.

A forgatókönyvet Tze Chun írná, aki már dolgozott a Gotham és az Egyszer volt, hol nem volt szériákon. Ugyebár egyik sem volt rossz, és biztosan ez a stílus is jól fog állni neki. A történetet ismerve hiába animáció, ez a film inkább azért a felnőttekhez fog szólni.

A sorozat év vége körül debütál majd a Warner streaming oldalán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás