Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rettenetes dolgot élt át Vasvári Vivien és kétéves kisfia

Rettenetes dolgot élt át Vasvári Vivien és kétéves kisfia

Színes

Rettenetes dolgot élt át Vasvári Vivien és kétéves kisfia

Színes

Promotions 09:09

Szörnyű dolgot élt át Vasvári Vivien kétéves kisfiával, Edwarddal és és párjával, Zsigmonddal. A luxusfeleség és családja beszorult egy liftbe, a tűzoltók siettek a segítségükre.

Sokunk rémálma az, hogy beragadunk egy liftbe, oda, ahonnan nincs menekvés addig, amíg nem jön a segítség. Épp ez történt meg a luxusfeleséggel, Vasvári Viviennel, kétéves kisfiával, Edwárddal és párjával, Zsigmonddal.

„Beszálltunk a liftbe, hogy lemenjünk a garázsba. Bezáródott az ajtó, majd miután elindult lefelé, hirtelen megállt és úgy maradt. Nagyon rémes érzés volt. Szerencsére vittünk magunkkal telefont és még térerő is volt, hiszen a liftekben ez ritkán fordul elő. Nem tudom, hogy ha például nincs nálunk mobil és mondjuk nem működik a vészcsengő a liftben, akkor mihez kezdtünk volna”

mondta a Blikknek Vasvári Vivien.

„Először megnyomtuk a vészcsengőt, majd hívtuk a liftkarbantartókat. Végül a párom riasztotta a tűzoltókat, akik sikeresen kimentettek minket. Mivel hétvége volt, ráadásul délután, ők értek ki a leghamarabb. Edwardka eléggé megijedt attól, hogy beragadtunk a liftbe. Folyamatosan mondogatta nekem, hogy fél, de nem sírt, inkább talán izgatott lehetett"

– fogalmazott a luxusfeleség. A helyzet akkor rendeződött, amikor a tűzoltók szétfeszítették a liftajtót, így Vasvári Viviéknek már csak ki kellett lépniük arra az emeletre, ahonnan eredetileg elindultak.

A kisfiam nagyon szereti a tűzoltókat, így mérhetetlen volt a boldogsága, amikor végre kinyílt az ajtó és meglátta az egyenruhás bácsikat. Egyszerűen rajong a tűzoltókért és az autóikért. Végül szerencsésen megúsztuk ezt a kalandot

– jegyezte meg Vivien.

Borítókép: Femina