promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rettenetes dolgot élt át Vasvári Vivien és kétéves kisfia
Borítókép:  Femina
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szörnyű dolgot élt át Vasvári Vivien kétéves kisfiával, Edwarddal és és párjával, Zsigmonddal. A luxusfeleség és családja beszorult egy liftbe, a tűzoltók siettek a segítségükre.

Sokunk rémálma az, hogy beragadunk egy liftbe, oda, ahonnan nincs menekvés addig, amíg nem jön a segítség. Épp ez történt meg a luxusfeleséggel, Vasvári Viviennel, kétéves kisfiával, Edwárddal és párjával, Zsigmonddal.

„Beszálltunk a liftbe, hogy lemenjünk a garázsba. Bezáródott az ajtó, majd miután elindult lefelé, hirtelen megállt és úgy maradt. Nagyon rémes érzés volt. Szerencsére vittünk magunkkal telefont és még térerő is volt, hiszen a liftekben ez ritkán fordul elő. Nem tudom, hogy ha például nincs nálunk mobil és mondjuk nem működik a vészcsengő a liftben, akkor mihez kezdtünk volna”

mondta a Blikknek Vasvári Vivien.

„Először megnyomtuk a vészcsengőt, majd hívtuk a liftkarbantartókat. Végül a párom riasztotta a tűzoltókat, akik sikeresen kimentettek minket. Mivel hétvége volt, ráadásul délután, ők értek ki a leghamarabb. Edwardka eléggé megijedt attól, hogy beragadtunk a liftbe. Folyamatosan mondogatta nekem, hogy fél, de nem sírt, inkább talán izgatott lehetett"

– fogalmazott a luxusfeleség. A helyzet akkor rendeződött, amikor a tűzoltók szétfeszítették a liftajtót, így Vasvári Viviéknek már csak ki kellett lépniük arra az emeletre, ahonnan eredetileg elindultak.

A kisfiam nagyon szereti a tűzoltókat, így mérhetetlen volt a boldogsága, amikor végre kinyílt az ajtó és meglátta az egyenruhás bácsikat. Egyszerűen rajong a tűzoltókért és az autóikért. Végül szerencsésen megúsztuk ezt a kalandot

– jegyezte meg Vivien.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás