promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi kitetováltatta a szája belsejét, nem akármit rakatott oda
Borítókép:  Tóth Andi / via life.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andi nemrég új tetoválásokkal gazdagodott, az egyik ráadásul az alsó ajkának belső felén landolt, és még az is lehet, hogy Justin Bieber inspirálta.

Pár napja elég nagy port kavart, mikor Tóth Andi kiposztolta, hogy Tóth Gabi keményen beszólt neki egy privát csoportban, de egy-két nyilvános üzengetés után mindketten jelezték, hogy tovább szeretnének lépni, mivel nem érdekli már őket a téma. Úgy látszik, hogy Tóth Andinak sikerült végül lefoglalnia magát valamivel, hiszen új tetkókat csináltatott.

Mostantól többek között egy olyan tetoválás is díszíti Tóth Andi testét, ami az alsó ajka belsején van, és a „yummy”, vagyis „fincsi” feliratot ábrázolja, amit könnyen lehet, hogy Justin Bieber gigaslágere inspirált – de jóval valószínűbb, hogy a fiatal énekesnőnek egyszerűen csak megtetszett a szó hangzása.

Sokan mondják, hogy egyetlen tetoválásnál nem lehet megállni, mivel az ember csak többet és többet akar belőlük egy idő után. Úgy látszik, hogy ez Tóth Andira is igaz, hiszen a híresség pár hónappal ezelőtt is büszkén mutatta meg az új szerzeményeit, amik elég közel állnak a szívéhez.

Itt lehet megtekinteni Tóth Andi szájtetkóját:


Kép: instagram.com/tothandi.andee/ Insta Story (screenshot)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás