Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Andi megmutatta az új tetoválásait – képek

Tóth Andi megmutatta az új tetoválásait – képek

Színes

Tóth Andi megmutatta az új tetoválásait – képek

Színes

Baranyecz János 16:16

A gyönyörű énekesnő, Tóth Andi úgy érezte, hogy ideje új, komoly jelentéssel bíró tetoválásokat csináltatnia, és meg is osztotta a követőivel, mik díszítik ezentúl a testét.

Az X-Faktor 2014-es győztese, Tóth Andi az utóbbi időben nem csupán remek hangjával, de csábító kinézetével is elcsavarta a rajongók fejét, hiszen jó ideig olyan fotókat rakott ki magáról, amik egyenesen megvadították az embereket. Nagyon úgy tűnt, hogy a híresség élvezi ezt a fajta figyelmet, de a pár napja kirakott videója alapján betelt nála a pohár.

Tóth Andi gúnyos megjegyzésekkel jelezte, hogy elege van abból, hogy folyton csak a melléről és különböző szexi adottságairól van szó, és valószínűleg ennek a frusztrációnak köszönhető a négy új tetoválása is.

A sztár fogta magát, és egy kalitkából kiszabaduló madárral; egy „remember why you started/emlékezz, miért kezdted”; egy „i built me/én építettem magam”; illetve egy „anywhere, somewhere.../bárhol, akárhol...” kezdetű szöveges tetkóval dekorálta kidolgozott testét.

Ezek az üzenetek pedig jó eséllyel azért vannak rajta, hogy önmagára tekintve is mindig megkapja a szükséges támogatást, és erőt adjanak azokban a pillanatokban, mikor nem érzi túlzottan jól magát különböző problémák miatt.

A fotókat ide kattintva lehet megnézni Tóth Andi Instagram-oldalán.

Borítókép: Tóth Andi / via news.leportale.com