promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: baráti pusziból hatalmas szex lett VV Moh és VV Merci között – 18+
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Moh anno kijelentette, hogy nem akar többet, de sikerült átlépni a határt.

A Való Világ 10-ben három pár alakult ki a villában. Közülük VV Renátó és VV Fru már a falakon kívül élvezhetik együtt az életet, mivel kiestek, de VV Virág és VV Dani, valamint VV Merci és VV Moh továbbra is játékban van.

Közülük utóbbi párocska kapcsolata a legbonyolultabb, és a napokban érezhető is volt, hogy VV Merci inkább mások társaságát igyekszik keresni, mert VV Moh továbbra sem hajlandó viszonozni az érzelmeit.

A szerkesztők összeállítottak nekünk egy afféle idővonalat, ahol megnézhetjük, hogy honnan indult VV Merci és VV Moh románca, amiből végül gátlások nélküli szex lett.

VV Moh igyekezett meghúzni a vonalat, de akadt olyan pont, amikor ő is teljesen megzavarodott, és kimondott egy dolgot, amit valószínűleg nem lett volna szabad.

VV Merci: Szeretlek
VV Moh: Micsoda?
VV Merci: Szeretlek
VV Moh: De imádlak én is, babám!

VV Moh egy ponton kikötötte, hogy csak baráti puszit és ölelést akar, de végül az ujjai, majd később a férfiassága is bekúszott VV Merci szentélyébe. Érdekes kielemezni az ő történetüket, ami tényleg csak azért jöhetett létre, mert össze vannak zárva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás