promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Oroszlán Szonja melltartó nélkül pózolt a Playboynak – fotók
Borítókép:  Oroszlán Szonja / via szinhaz.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon dögös képeket rakott ki magáról a Valami Amerika sztárja, Oroszlán Szonja, ráadásul az egyiken melltartó nélkül szerepel.

2002-ben mutatták be a Valami Amerika című filmet, ami nem csupán a modern magyar vígjátékok egyik mérföldköve lett, de a benne szereplő Oroszlán Szonját is egy életre a szívébe zárta a közönség. A színésznő a sikerek ellenére pár évvel ezelőtt úgy döntött, hogy érdekes módon pont Amerikába költözik, ennek okairól pedig ebben a cikkünkben esik szó:

Oroszlán Szonja öt évig élt kint, és állítólag mindent elért, amit szeretett volna, meg amúgy sem tud sokáig egy helyben lenni, így nemrég visszatért Budapestre. Úgy látszik hogy itthon elkapta őt a nosztalgia, hiszen egy olyan galériát rakott ki magáról, ami évekkel ezelőtt készült, de cserébe annál figyelemfelkeltőbb, hiszen az egyik fotón melltartó nélkül, egy kigombolt ingben pózol.

„Ez sem egy mai sorozat, viszont nekem rendhagyó. Egyetlen megjelenésem a Playboyban 2008-ban egy interjú erejéig. Nekem csak ennyire tud kigombolódni az ingem”

– írta Oroszlán Szonja a szexi képekhez.

Lehet, hogy sokan már elfelejtették, hogy a híresség annak idején a Playboyban is szerepelt, így most kifejezetten jól jött a rajongóknak, hogy Oroszlán Szonja mindenkit emlékeztetett erre. Mivel sokak szerint az ország egyik legszebb színésznőjéről van szó, így jó eséllyel rendesen felforrósítja majd a hideg téli estéket ez a pár fotó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás