promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valami Amerika: ezért él a világ másik végén Oroszlán Szonja
Borítókép:  Oroszlán Szonja / femina.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A híres színésznő már jó ideje Amerikában lakik, és most kiderült, hogy miért döntött így.

Oroszlán Szonja talán a Valami Amerika című filmből lehet leginkább ismerős az embereknek, de még rengeteg helyen láthattuk őt annak idején. Aztán fogta magát, és öt évvel ezelőtt mindenkit meglepett azzal, hogy kiköltözött Amerikába. Persze sokan azt hitték, hogy színészi pályafutást akar felépíteni kint, de kiderült, hogy ez közel sem így van.

A 24 a Best Magazin interjújára hivatkozva hozta le, hogy Szonja most orvostanhallgatóknak tanít kommunikációt a tengerentúlon, és minden oka megvolt rá, hogy itt hagyjon mindent.

„Beleuntam, belefásultam abba, amit csinálok. Eldöntöttem, megrázom magam, és változtatok az életemen. Egy ideig nem másokat akarok szórakoztatni, hanem a magam boldogulásán szeretnék dolgozni. Nem azért jöttem Amerikába, hogy építgessem a karrieremet, hanem azért, mert szükségem volt kikapcsolódásra. Olyan dolgokkal akartam foglalkozni, ami fejleszti a személyiségemet, ami más irányokba és útra visz”

– mondta, és arra is kitért, hogyan bírja a kinti nehézségeket:

„Néha iszonyatosan félek, de veszek egy nagy levegőt, erőt veszek magamon, és átlépek rajtuk. Bátraké a szerencse, én ebben hiszek, és ezt meg is tapasztaltam.”

Oroszlán Szonja azt is elárulta, hogy jelenleg nem tervezi a családalapítást, és a miértjére is fény derült:

„Nekem nagyon erős mehetnékem van. Nem vagyok alkalmas arra az életformára, hogy összeházasodunk, lesz három gyerekünk, és élünk boldogan, míg meg nem halunk. Ez nem az én utam, ez nem én vagyok. Hogy mit hoz a jövő, nem tudom.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás