promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghalt Freddy, a világ legmagasabb kutyája
Borítókép:  instagram.com/freddygreatdane/
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nyolc évet élt Freddy, a hatalmas dán dog, aki a magassága miatt még a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült.

Szörnyű hírt közölt Claire Stoneman, ugyanis kiderült, hogy 8 évesen elhunyt a világ legmagasabb kutyája, Freddy, akinek 103,5 centiméter volt a marmagassága, és ezzel hivatalosan is Guinness-rekordernek minősült. Rengetegen gyászolják a méretes dán dogot, aki a környék sztárja volt, és alig tudott megtenni pár métert úgy, hogy ne menjen oda hozzá valaki az utcán, hogy megcsodálhassa őt.

„Annyira hihetetlenül szomorú vagyok, hogy Freddy meghalt. Ő volt az életem. A szívem dánja. A valaha volt legjobb, legnagyobb kutyus, aki nagyon szerette a követőit. Hatalmas űrt hagyott maga után, amit nem lehet betölteni. Repülj magasra, én fantasztikus, nagy, bátor kutyusom”

– búcsúzott gazdája Freddytől.

A dán dogok állítólag 7-10 évig élnek, így sajnos nem sikerült túlteljesítenie az elvárásokat, akármennyire is szerették volna a rajongói. Freddy kölyökként egyáltalán nem tűnt úgy, hogy nagyra fog nőni, de végül hatalmas lett, és egy igazán jó, szeretetreméltó ebbé cseperedett, aki elképesztő boldogságot hozott gazdái életébe, és több, mint 17 ezer ember volt kíváncsi rá Instagramon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás