promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: felismered mind a 9 magyar kutyafajtát? Ezzel a tudással mindenkit leveszel majd a lábáról
Borítókép:  Rebekah Howell / Unsplash.com
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Teszteld a tudásod, és tanulj rengeteg újat is!

Több száz kutyafajta létezik a világon, észben tartani is nehéz, hogy éppen melyikkel találkozunk. Minden kutyafajtának van származási országa is, így sokan azt is számon tartják, hogy egy-egy kutyafajta, melyik országból jött. A kutyák rengeteget elárulnak az adott ország kultúrájáról és prioritásairól is. és persze a földrajzi fekvéséről is. 

Ha mindet nem is ismeritek, egyáltalán nincs azzal baj, előttetek van még az élet, hogy megismerjétek őket.

Mi most hoztunk egy kvízt nektek, amelybe magyar és külföldi kutyafajtákról tettünk bele képeket, nektek csupán az a feladatotok, hogy a jó helyre kattintsatok. A kis és nagy kutyaszakértők valószínűleg csípőből kimaxolják majd a kvízt, és azok is nagy sikerrel indulhatnak, akik legalább egy kicsit elmélyültek már a kutyafajták világában. 

Azok viszont, akik nem ismerik mind a 9 magyar kutyafajtát, rengeteg új dolgot megtudhatnak a kvízünkből. IDE kattintva rövid leírást is mellékelünk a 9 magyar fajtáról, kellemes olvasást, de előtte teszteljétek a tudásotokat a kvízben!

A kutyatár weblapot és a 9 magyar kutya Youtube csatornát megéri felkereni, rengeteg hasznos információ és videó vár titeket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás