promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekoszért odavannak a „teltebb” nők, a taxisok pedig meg akarják verni
Borítókép:  Alekosz / via 24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A ValóVilág negyedik szériájának győztese, Alekosz taxisofőrnek állt, és ez egyáltalán nem tetszik a „kollégáknak”, viszont a női hódolóknak annál inkább.

Már megszokhattuk, hogy ha Alekoszról van szó, akkor az éppen aktuális történet végén valószínűleg az emberiségbe vetett hitünket elvesztve fogjuk a fejünket, és ez most is így van. Arról már beszámoltunk, hogy az egykori villalakó az utóbbi időben taxisofőrként tevékenykedik, és furcsa módon akár még csókot is vállal a fuvar mellé, legutóbb pedig kiderült, hogy nagyon nem tetszik a taxisoknak, hogy így betört a piacukra – ezért állítólag meg akarják őt verni.

Ettől függetlenül Alekosznak eléggé bevált ez a pálya, ugyanis már az első napokban többen is igényt tartottak a szolgáltatásaira, azóta pedig visszajáró vendégei vannak, szóval valamit biztosan jól csinál.

„Stabil, visszajáró utasköröm van; többnyire nők. Teltebb nők! Van egy, akit mindennap, pontban délben a BAH-csomópontnál kell felvennem, el kell vinnem őt a Citadellára, mert a kocsiban, az én társaságomban szereti elfogyasztani az ebédjét. Ott eszik a hátsó ülésen minden áldott nap déltől egyig. Morzsázik”

– mesélte a Ripostnak Alekosz, bár azt nem tudjuk, miért kellett kiemelnie, hogy „teltebb” hölgyekről van szó.

Ezek alapján egyenesen megbolondulnak a nők a hírességért, de az még kérdéses, hogy az érdekes történetei, vagy a nyers, ellenállhatatlan szexepilje miatt. Mivel Alekosz már előre jelezte, hogy nála nem csupán egy gyors fuvart kap az ember, hanem annál többet, így nem is csoda, hogy az egyik utasa egész félelmetes módon kezdett ki vele, hiszen a kocsiba ülve az ő érdi lakcímét adta meg.

„Mondtam neki, hogy az az én címem, mire ő azt válaszolta, tudja. Vonzó egy nő volt, így hát gondoltam, mit bánom én. Hazahoztam és vendégül láttam, de egy idő után mennie kellett. Azóta se láttam”

– zárta Alekosz a mesébe illő történetet, ami alapján nem kizárt, hogy egy szép napon élete szerelme pattan majd be az autójába, és egyenesen a szívéig kéri a fuvart – persze a végén csókkal, ahogy illik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás