promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi most azoknak kedveskedett, akik a formás fenekéért vannak oda – fotók
Borítókép:  Tóth Andi / via metropol.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andiról edzés közben készültek olyan képek, amiken még a feszülős nadrágba száműzött fenekét is megcsodálhatják azok, akiknek valamiért ez minden vágyunk.

Szinte már nincs is olyan ember, aki ne ismerné Tóth Andit, hiszen az utóbbi hónapokban rengeteg helyen láthattuk őt, vagy a gyönyörű énekhangja, vagy az Instagramra feltöltött csábító fotói miatt. Szerepelt például a Sztárban sztár című műsorban – ahol végül a második helyig jutott –; megjelent az új zenéje is, aminek a klipjében elég dögösre vette a figurát; illetve kijött egy karácsonyi dala is, amit Vastag Csabáékkal közösen csinált – akivel később hírbe is hozták.

Tóth Andit rengeteg támadás éri manapság az úgynevezett „magamutogatás” miatt, pedig elmondta, hogy ez szerinte nem számít annak, hiszen ő egyszerűen ilyen. Nála ezek a posztok még simán beleférnek, amúgy meg sosem pózolna meztelenül.

Sokan vannak, akik valószínűleg csak azért szólnak be az énekesnőnek, mert irigykednek rá a dögös megjelenése miatt, amivel annyi álmatlan éjszakát okoz a rajongóinak. De abba már kevesen gondolnak bele, hogy mennyi munkája van Tóth Andinak abban, hogy így nézzen ki. Talán éppen ezért gondolta most úgy, hogy megoszt a közönséggel egy-két titkot ezzel kapcsolatban.

„Ya, bezártak a termek. De minket ez nem tart vissza, igaz? FONTOS, hogy mozogjunk pár órát egy héten, a csajoknak pedig gondoltam kedveskedek is egy kis popsi gyakorlattal”

– írta Tóth Andi, aki volt olyan rendes, hogy azt is elárulta, pontosan milyen mozdulatokat kell csinálniuk azoknak, akik hozzá hasonló feneket szeretnének:

  • „Jól bevált mély guggolás / pozíció tartás;
  • Lábemelés könyöktámaszban;
  • Lábemelés oldalra.”

Itt lehet megtekinteni pár képet Tóth Andi edzéséről, amik valószínűleg még akkor is szexik lennének az igazi hódolók számára, ha garbóban, és vastagon bélelt télikabátban szerepelne rajtuk:

[[cikk3]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás