promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL Klub váratlan műsorváltozása teljesen megkavarta az embereket és a hétköznapokat is
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy váratlan műsorváltozás történt az RTL Klubon, jóval korábbra helyezték a Keresztanyut, ami miatt borult az egész esti műsorrend.

Bár a jelenleg futó napisorozatok közül továbbra is a Keresztanyu a legnépszerűbb, de az elmúlt napokban kicsit lejjebb esett a széria nézettsége míg a Doktor Balaton elkezdett mellé felzárkózni. Ha ez így folytatódik, a Drága örökösök alkotóinak új produkcióját maga mögé fogja utasítani a magyar Dallas.

Valószínűleg éppen ezt akarja elkerülni az RTL Klub, ennek érdekében egy azonnali műsorváltozást is bevállaltak hétfő este, ami a továbbiakban is érvényben marad.

Az új műsorrend értelmében rövidebb adással jelentkezik majd a Fókusz, és már 19:55-kor kezdődik a Keresztanyu, ami 21:10-ig tart. Rögtön utána láthatjuk a New Amsterdam újabb epizódjait, és így értelemszerűen a késő esti Barátok közt is előrébb kerül, 22:20-ra.

Bár a statisztikákból az látszik, hogy a sorozat inkább az Exatlon Hungarytől kap ki folyamatosan a saját idősávjában, a nézettségi adatok szerint jóval kevesebben nézik a TV2 sport reality-jét, mint az RTL Klub napisorozatát, és inkább a Doktor Balaton az, ami miatt félnie kell a makkosszállási csempészbagázsnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás