Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gyászol Curtis: „Isten veled drágám”

Gyászol Curtis: „Isten veled drágám”

Színes

Gyászol Curtis: „Isten veled drágám”

Színes

Baranyecz János - 2021.01.22. 14:54

Nagyon szomorú posztot rakott ki Curtis, amiben elhunyt barátjától búcsúzik, aki több éve méhnyakrákban szenvedett.

Lehet, hogy sokan balhésnak könyvelték el Curtist a Sztárban sztáros botránya, az egykori drogproblémái, vagy a meccsén történt dulakodás miatt, de akik ismerik, azt mondják, hogy hatalmas szíve van, így nem szabadna őt elítélni az ilyen esetek miatt. Egy ideje Szabó Ádámmal is szoros kapcsolatot ápol, aki szerint Curtisre bármikor lehet számítani, ha baj van, és erről árulkodik az is, hogy egyből karácsony után meglátogatta a súlyosan beteg Evelint.

„Ma Miskolcon kezdtem a napomat Evelinnél, akinek 25 éves korában méhnyakrákot diagnosztizáltak. Ez 2 és fél éve volt. Azóta több műtéten, kemoterápián, sugár kezelésen átesett! Sajnos áttétei vannak. Jelenleg kezeléseket már nem kap, a szervezete már nem bírná. Annak azért örülök, hogy ameddig együtt voltunk, addig a jó kedv és a vidámság dominált ebben a nehéz helyzetben is. Sok erőt neked drágám!!!”

– írta még december 27-én a rapper ahhoz a képhez, amin Evelinnel szerepel, mosolyogva.

Most viszont kiderült, hogy Evelin sajnálatos módon nem bírta tovább a harcot, és a méhnyakrák következtében elhunyt. Curtis gyászol, és láthatóan letaglózta a szomorú hír, hiszen kirakott egy szívszorító posztot, amiben örökre elbúcsúzott tőle:

„Isten veled drágám. Örülök, hogy megismertelek.”

Borítókép: Curtis / via ripost.hu