Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Súlyos büntetést kapott Curtis

Súlyos büntetést kapott Curtis

Színes

Súlyos büntetést kapott Curtis

Színes

Baranyecz János 19:32

Curtis az utóbbi időben hatalmas balhékba keveredett, az egyik komoly botlásáért pedig most kőkeményen meg kell fizetnie.

Még 2018-ban kavart nagy port, akkor, amikor Majka bejelentette egy koncerten, hogy Széki Attila, vagyis Curtis nem fog megjelenni a fellépésen, mivel komoly drogproblémákkal küzd. Utána jó ideig mosolyszünet volt köztük, de Curtis végül talpra állt, tiszta lett, és újra együtt tudtak zenélni. Sőt, az utóbbi hetekben még a TV2 Sztárban sztár című műsorában is szórakoztatta a közönséget – egészen addig, amíg az egyik adásra váratlanul nem ment el, majd emiatt kiesett a versenyből.

A rapper később megmagyarázta tettét, de a csatorna ettől függetlenül büntetéssel sújtotta őt. Pár napja pedig dulakodás alakult ki az Újpest NB III-as futsalcsapatának meccsén, azon, amelyen Curtis is pályára lépett. A rapper állítólag nekiesett az ellenfél egyik játékosának, igaz, csak azért, hogy megvédje csapattársát. A mérkőzés után bocsánatot kért az érintettől, és kibékültek, de itt még nem zárult le az ügy.

„Széki Attila a mérkőzés 40. percében, amikor a labda játékon kívül volt, egy a csapattársa ellen elkövetett szabálytalanságot követően odalépett ellenfeléhez és elkezdte fojtogatni, majd nyakánál fogva rángatta. Ezért az erőszakos cselekedetéért, piros lappal kiállítottam. A piros lap felmutatását követően, kiütötte a piros lapot a kezemből”

– olvasható a játékvezető jelentése a Blikk által megszerzett dokumentumban.

Ezek alapján elég durva jelenetet láthattak a nézők, most pedig kiderült, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség Budapesti Igazgatóságának Fegyelmi Bizottsága tette miatt Curtist egy évre eltiltotta minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől. Az Újpest Futsal Club alelnöke, Óvádi László nem örül a döntésnek, és elárulta, hogy fontolgatják a fellebbezést, hiszen nem ismerik el a fojtogatás vádját, illetve a büntetés mértékét is túlzónak tartják.

Borítókép: Curtis / via kisalfold.hu