Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A rajongóknak nem tetszik Szabó Ádám és Curtis barátsága

A rajongóknak nem tetszik Szabó Ádám és Curtis barátsága

Színes

A rajongóknak nem tetszik Szabó Ádám és Curtis barátsága

Színes

Héjja Krisztián 17:17

Aggódó kommentelők rohamozták meg Curtis és Szabó Ádám közösségi-oldalait, ahol a fanok nemtetszésüket fejezték ki a két előadó közti barátáság miatt. Sokan attól tartanak, hogy az újpesti rapper rossz hatással lesz a tehetséges énekesre. 

Curtis és Ádám még a műsor alatt kötöttek szoros barátságot, amit az is bizonyít, hogy a rapper a fináléban is többször hangoztatta, hogy az énekesnek szurkol. A rajongók viszont ennek nem nagyon örülnek. Több féltő és közben bántó üzenet érkezett a két sztár közös fotója alá. 

„Szerintem csak lehúzod majd ezt az Ádi gyereket. Biztos jól befolyásolható. Csak ne szoktasd rá semmire, ha van egy kis szíved…” 

– idézte az egyik kommentelőt a Blikk.

Szabó Ádám viszont másképpen látja a dolgokat és kiállt a rapper mellett, szerinte Curtis olyan barát, akire mindig számíthat.

„Ő egy olyan ember számomra, akiről tudom, hogy ha hajnali háromkor hívom fel, akkor is felveszi a telefont és ott van számomra”

– nyugtatta meg rajongóit az énekes. 

A két előadó állítólag annyira egy hullámhosszon van, hogy közös dalt is készítenek, amit reméljük hamarosan be is mutatnak majd, és talán eloszlatják a kételkedők aggájait a barátságukat illetően. 

Borítókép: Promotions.hu