promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi: 2021 a rettentő megtorlás és válaszcsapás éve lesz
Borítókép:  Velvet
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Norbinak elege lett, magánnyomozót fogadott és ügyvédekkel konzultált, hogy elégtételt vegyen a személye, a családja és termékei elleni támadásnak.

Még egy nap se telt el azóta, hogy Schobert Norbi a Maldív-szigetekről Magyarország felé tartva bejelentkezett, hogy elmondja mennyire hiányzik neki az ország – a folyamatos anyázások és a támadások ellenére.

Most, hogy a fitneszguru hazatért a Blikknek jelezte, elege volt. Elégtételt vesz rosszakaróin.

„Eddig tűrtem, de elég volt! Nem tűröm tovább, hogy a családunkat gyalázzák és a termékeimet válogatott hazugságokkal rossz színben tüntessék fel. 2021 a rettentő megtorlás és válaszcsapás éve lesz" – mondta. 

A bulvárlapnak elárulta, komoly jogi és kutatómunkát követően (két magánnyomozó és három ügyvéd több mint egy éven keresztül gyűjtötte az anyagot a beadványhoz) feljelentést tett, és majd IP-cím alapján azonosítják az illetékeseket.

„A napi kommentekből látható, hogy a csoport tagjai a többiekhez igazítják a stílusukat, a gondolkodásukat alávetik a csoport mentalitásának. A személyeskedésen és a Schobert házaspár kifigurázásán túl visszatérő elem a termékeik rossz színben való feltüntetése is. A gyűlöletkeltés a csoportban a tagok mindennapi szokásává vált, a szankciónélküliség, az impulzuskontroll oldódásának lehetősége érezhetően vonzó a csoporttagoknak" – áll végső jelentésében.

A fitneszguru szerint messze túlmentek a szabad véleménynyilvánítás határán. Azon a határon, amit egy közszereplőnek el kell tűrnie, ráadásul a képeik és tartalmaik engedély nélküli felhasználásával szerzői jogokat is sértettek.

„Én rendszeresen gnómnak, törpének vagyok beállítva, Réka lapos seggű, a gyerekeinknek a képességeit és kinézetét pocskondiázzák. (...) Büntető- és polgári peres eljárásra is számíthatnak, százmilliókat fognak nekem fizetni! Odáig elmentek, hogy az otthonunknál áttúrták a szemetet, hogy miket eszünk és posztolták, de a termékeimbe is tettek kukacot, úgy fényképezték le" – fogalmazott Schobert Norbi.

Mint Norbi elárulta, az is kiderült a nyomozás során, hogy adminisztrátorai nagy része egy szakmai konkurensének bloggerei.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás