promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi: „Már megtapasztaltam, milyen a halál közelében lenni”
Borítókép:  Schobert Norbert / via velvet.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyre többet foglalkoztatja az elmúlás gondolata Schobert Norbertet, aki ráadásul a súlyos szívműtétje idején még könyvet is írt a halálközeli élményéről.

Veleszületett szívrendellenessége miatt 2012-ben meg kellett műteni az egészséges életmód egyik legismertebb hazai harcosát, Schobert Norbit, akiért rettenetesen aggódott a családja, hiszen nagyon komoly beavatkozásról volt szó. Már akkor úgy érezte, hogy megcsapta őt a halál szele, és miután Friderikusz Sándor Életünk története című műsorában látta magát 90 évesre maszkírozva, elég borús gondolatai támadtak, amikről a Blikknek mesélt.

„Megdöbbentő volt szembesülni az elmúlás hatásával, rádöbbenti az embert az idő értékére. Én is úgy vagyok, mint sok sikeres ember, hogy sok mindent megvehetek, de az időt nem. Nagyon megérintett az öregedés. 50 éves leszek, és van rengeteg barátom, volt osztálytársam a környezetemben, akiket már elvesztettem. A legeslegjobb barátaim között van olyan, akinek az életéért aggódom jelen pillanatban is. Szó szerint hullanak el mellőlem az 50 év körüli emberek. Én imádok élni, igyekszem élvezni minden percét, és meg is becsülöm, mivel már megtapasztaltam, milyen a halál közelében lenni”

– árulta el a híresség, akiről még az is kiderült, hogy egyáltalán nem tétlenkedett, mikor annak idején a kórházban volt:

„Félre van téve az a könyv, amit még a kórházban írtam. Nem mertem kiadni, mivel nagyon mély dolgok vannak benne, és nem szeretnék lelkiguruvá válni”.

Schobert Norbert pár napja megosztott egy képet arról a sírról, amin édesanyja, nevelőapja, illetve az ő neve áll, és ezzel elég nagy aggodalmat keltett a rajongókban. A sztár most mindenkit megnyugtatott, hiszen elmondta, hogy ezt még régen vásárolta, és leginkább az összetartozást akarta jelképezni vele – valójában az a terve, hogy ha eljön az ideje, akkor majd egy közös, családi kriptában fog nyugodni szeretteivel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás