promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatért a világ legolcsóbb és egyben legnépszerűbb eljegyzési gyűrűje
Borítókép:  Jason Merritt / TERM / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rettegni és fanyalogni ér, mivel a Poundland nevű vállalat ismét a világra szabadította átkozottul ronda, sokkolóan gagyi és hitvány eljegyzési gyűrűit. Figyelem: a károsodott szépérzékért nem vállalunk felelősséget.

Nyilván senki nem gondolja komolyan (reméljük!), hogy létezik olyan nő, aki könnyekben (mármint örömkönnyekben) törne ki, ha élete szerelme 1 font (389 Ft) értékű ékszert húzna az ujjára eljegyzéskor. A Poundland nevű cég Bling Ring gyűrűiből mégis 20 ezer példány kelt el alig egy héttel a debütálásuk után - írja az Independent

A kamu gyémánt, rubin és topáz ékszereket még 2019-ben dobták le ránk Valentin-nap apropójából, most pedig, hála a vállalatnak, ismét lecsapnak a mit sem sejtő menyasszonyokra a különböző színben és méretben legyártatott rondaságok, amelyek pont úgy néznek ki, mint az automatákból előpattanó gagyi vackok.

A koncepció – ami legalább olyan megosztó, mint maguk a gyűrűk – lényege, hogy a kérők bepróbálkozzanak egy olcsóbb darabbal, mielőtt nagyobb összegeket fizetnének ki egy méregdrága, igazi gyémántgyűrűért cserébe.

Bár a szituáció elég abszurdnak tűnik, az eladásokat tekintve tényleg hasít a szigetországban, bennünk viszont felmerült néhány kérdés:

Mi van akkor, ha a menyasszony imádja a gyűrűt? Mégis ki és mikor mondja el neki, hogy egy gagyi hasonmást húztak az ujjára?

Tényleg olyan jó ötlet egy ennyire meghatározó pillanatban eljátszani a bizonytalan szűz fiút?

És végezetül egy észrevétel: ennél rondább gyűrűt lehetetlen élesben venni.


Forrás: Poundland

Akkor mégis mi értelme van?

Az, hogy az olcsó utánzatok ismét a polcokra kerülnek Angliában, a koronavírus számlájára írható. A Poundland lényegében azt az átmeneti helyzetet használja ki, hogy az ékszerészek zárva tartanak a vírushelyzet miatt, a párok nem tudnak személyesen ellátogatni az üzletekbe nézelődni és próbálni, vagy egész egyszerűen méretet venni.

Vagyis egy olyan furcsa év után, mint amilyen 2020, egyáltalán nem olyan extrém egy átmeneti gyűrűvel megkérni valakinek a kezét, sőt a cég kifejezetten áthidaló megoldást szeretne adni ebben a zűrzavaros időszakban, amikor különben is örüljünk, hogy még élünk.

Az ötletet támogatók között vannak, akik a pandémiás helyzettől függetlenül is látnak lehetőséget a dologban: például egy külföldi lánykérés esetén, ha az illető attól retteg, hogy kirabolják/elveszíti/elkeverik a csomagját a reptéren. De hogy ne engedjünk vissza poszttraumás stresszel a valóságba, itt egy cikk a sztárok gyönyörű, cserébe méregdrága gyűrűiről

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás