promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csalás áldozatává vált Radics Gigi – rengeteget vesztett
Borítókép:  Well&fit
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem indult jól az év Radics Gigi számára. 

Nem indult jól az év Radics Gigi számára. Az énekesnő közösségi oldalá egy török hackercsoport támadta meg, több százezer követőt vesztett el pillanatok alatt. Az X-Faktor egykori zsűrije a Blikknek mesélt az esetről.

„Én jól vagyok, nincs semmi gond. Persze lelkileg megviselt, hogy ellopták a profilomat. Nagyon fontos volt nekem az az oldal, sok olyan fotó és kiírás volt ott, amelyek pótolhatatlanok, ráadásul az utolsó megosztott képem a kislányom, Bella volt, és az a sok kedves komment, üzenet mind eltűnt. Emellett olyan sztárok is követtek, mint Cardi B vagy Quincy Jones, ami emberileg és szakmailag is nagy siker volt az életemben"

– nyilatkozta Gigi. 

A profilját tehát elvesztette, ami azért is nagy veszteség számára, mert hamarosan A Dal című műsorban fog szerepelni, így majd csak egy új profilt tud majd használni a szavazók buzdítására, ami valószínűleg jóval kisebb követőbázissal rendelkezik majd. 

„Török hekkerek állnak a történtek mögött. Eleinte csak írogattak, úgy adták elő, mintha az Instagram nevében üzennének, de másnap már nem tudtunk belépni a profilra. Sajnos hiába jeleztük az oldal üzemeltetőjének a problémát, nem tudnak vele mit kezdeni, sőt nincs is rendes ügyfélszolgálatuk, ahol tudnának segíteni. Persze mindent megteszünk, hogy visszakapjam a profilt, de lehet, hogy ez nem sikerül majd"

– sajnálkozott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás