promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
David Hasselhoff megőrült? El akarja magát adni, és már 30 millió forintnál is többet ajánlottak érte
Borítókép:  Diligent Estate Auctions/LiveAuctioneers
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Eladó a sztár, és nem is akármekkorában!

A Kinight Rider és a Baywatch (no meg az olasz Star Wars) sztárja csatlakozott egy aukcióhoz, ahol többek között felajánlotta a róla készült hatalmas szobrot is, amely az egyik Spongyabob-mozifilmben volt látható, hőseink akkor a legenda hátán szelték a habokat.

A LiveAuctioneers palettáján egy 150 darabos David Hasselhoff-relikvákból álló szett is feltűnik, amelyben a színész évtizedek óta tartó karrierjének kis emlékeit lehet megvásárolni majd. Lesznek itt fotók, forgatókönyvek, ruhadarabok, díjak is, egy eredeeti KITT autó, no meg a Big Dave névre keresztelt szobor is.

KITT-ért jelenleg hatalmas a tolongás, 375 ezer dollárnál tart az ár. És valósznűleg David Hsselhoff személyesen fogja kiszállítani a járművet a szerencsés milliomosnak.

A 14 méteres Big Dave szobor kikiáltási ára jelenleg már 1 millió dollár felett jár. Így nagyon oda kell tennie magát annak, aki egy óriási David Hasselhoff szobrot szeretne az otthonában tartani.

A napokban jött amúgy egy hír a sztár háza tájáról, hogy a készülő, új Knight Rider-film forgatókönyvére azt szeretnék, ha ő is rábólintana. Szó vn arról is, hogy Hasselhoff is feltűnik majd a filmben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás