promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Senki sem hitte volna, de David Hasselhoff metál dala tényleg jó!
Borítókép:  ANITA BUGGE / GEISLER-FOTOPRESS / GEISLER-FOTOPRESS / DPA PICTURE-ALLIANCE
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azok a színészek, akik valamilyen hangszeren is tudnak játszani, vagy jól énekelnek, legalább egyszer kipróbálják magukat zenészként is. Általában ezek inkább kisebb mint nagyobb sikereket hoznak a művészeknek, na de David Hasselhoff metál karrierje pont az utóbbiba tartozik. 

Őszinte leszek, félve kattinttam rá a CueStack metálbanda új videoklipjére a YouTube-on. A kisfilm borítóképén ott feszített david Hasselhoff és persze rögtön az fordult meg a fejemben:

„Na, itt egy újabb trash tartalom..."

Bevallom férfiasa, tévedtem, méghozzá nem is kicsit. A Through the Night egy elképesztően ütős sláger, a maga műfajában és a Baywatch sztárja pedig tökéletesen énekel benne. Sosem gondoltam volna, hogy bármire, ami David Hasselhoff-hoz köthető azt mondom, hogy el lett találva, de ebben az esetben kénytelen vagyok. 

Jók a gitártémák, jó a kisfilm, jó a színész, szóval öröm volt nézni, hogy Hasselhoff tényleg komolyan vette ezt a projektet és nem csinált hülyét magából

Nem is szaporítom tovább a szót, érdemes nektek is megnézni, és csak reménykedhetünk abban, hogy nem ez volt az utolsó dala a világhírű színésznek. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás