promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Betörtek Johnny Depp házába
Borítókép:  Johnny Depp / ERIC GAILLARD / POOL / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az utóbbi időben rengeteg problémája volt Johnny Deppnek, ráadásul most még a házába is betörtek.

Nagyon kevesen lennének manapság Johnny Depp helyében, hiszen rendesen meghurcolták őt, bár az még kérdéses, hogy ez mennyire jogos. A színészt feleségverőnek nevezte egy bulvárlap, ezért beperelte őket, de a bíróság nem neki adott igazat, ennek hatására kirúgták a Legendás állatok harmadik részéből, majd sajnos az is kiderült, hogy A Karib-tenger kalózai-szériában sem látják már szívesen.

Johnny Depp nem adja fel a harcot, és mindenképp tisztázni akarja a nevét, mivel jelenleg alig kap munkát a tavalyi botrányok miatt. Most viszont úgy néz ki, hogy 2021 sem az ő éve, ugyanis egy hajléktalan nő betört a híresség hollywoodi otthonába, majd a riasztó megszólalása után elszökött.

Az eset még hétvégén történt, de szerencsére a hatóságok nemrég elkapták az elkövetőt, bár az nem derült ki, hogy sikerült-e valamit ellopnia Johnny Depp házából. A színész még nem reagált nyilvánosan az esetre, de valószínűleg nem fog vádat emelni, maximum megerősíti az ingatlan védelmét, hogy legközelebb ne forduljon elő ilyesmi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás