promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis egy igazi retro képpel köszöntötte a szülinapos Ganxsta Zolee-t
Borítókép:  Curtis és Ganxsta Zolee / facebook.com/ganxsta.zolee.kartel/
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ma van Ganxsta Zolee 55. születésnapja, Curtis pedig egy sok-sok éves, nagyon mókás fényképpel emlékezett meg a jeles eseményről.

Curtis mostanában több balhéba is keveredett, hiszen dulakodás volt az egyik mérkőzésén, illetve nem jelent meg a Sztárban sztár egyik adásában sem, emiatt pedig a közönség legnagyobb bánatára kiesett a műsorból. Vannak, akik kifejezetten problémásnak tartják az ilyen esetek miatt, de közben azt sem szabad elfelejteni, hogy sokak szerint Curtis egy igaz barát, akire mindig lehet számítani – többek között Szabó Ádám is így gondolja.

Curtis úgy látszik, hogy tényleg nem feledkezik meg a barátairól, hiszen ma van Ganxsta Zolee 55. szülinapja, akit egy igazi retro képpel köszöntött fel, amin az látható, hogy Curtis még kisgyerekként pózol Döglégy Zoli mellett, aki ördögi grimasszal az arcán int be a kamerának – ahogy illik.

Mellette ugyanennek a kompozíciónak a felnőtt változata szerepel, szóval ebből kiderült, hogy már több évtizede ismerik egymást, legalábbis futólag biztosan. Az sincs kizárva, hogy Curtisre akkora hatással volt annak idején Ganxsta Zolee és a Kartel zenéje, hogy konkrétan miattuk kezdett el rappelni, bár ezzel nem lenne egyedül, hiszen többek között nekik köszönhetően terjedt el ennyire itthon a hiphop, és sokan felnéznek rájuk.

Itt lehet megtekinteni a fent említett retro fotót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás