promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: VV Merci megtudta, hogy mi a különbség a vér és a hús hancúrléc között – 18+
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Merci nem tudta elkerülni VV Renátó és VV Dani beszélgetését, ami a férfiak legérzékenyebb testrészéről szólt.

Érdekes napok várnak a villalakókra, mivel a Nagy Testvér úgy döntött, hogy véletlenszerűen összerak egy lányt, valamint egy fiút, akik között egy hosszabb bilincs lesz a kapocs az elkövetkezendő időben. A szerkesztők értelemszerűen úgy alakították ki ezt az egészet, hogy olyanok ne legyenek együtt, akik jóban vannak egymással. A párokat a lenti cikkünkben soroltuk fel.

A játékosoknak mindenhova, még a vécére is együtt kell menniük. A összebilincselés közben mindig kibuknak érdekes szituációk. Nem olyan rég például VV Mercinek kellett végighallatnia VV Renátó és VV Dani beszélgetését. Utóbbi éppen szünetet kapott, így nem volt mellette a bilincstársa, VV Vivi. (Ez azért van így, mert a párok kapnak egy óra bilincsmentes szünetet, de a maradék 23 órát összekötve töltik.)

Igazából bármennyiszer végig lehet nézni Renátó és Dani eszmefuttatását a kukikról, nehéz lesz benne lineáris történetmesélést felfedezni, értelmet meg főleg ne keressünk benne. VV Merci is teljesen elvesztette a fonalat, így csak a végén kérdezte meg, hogy mégis mi különbség van a hús és a vér hancúrléc között.

A választ meg fogjuk kapni a videóban, persze nem tudományosan, hanem Való Világosan.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás