promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna felforrósítja a hangulatot, Opitz Barbi megvadít
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az év utolsó összefoglalójában helyet kap Alföldi Róbert, Kelemen Anna és Opitz Barbi. És persze a ValóVilág sem maradhat ki.

Eljött az év utolsó hírösszefoglalója, a következőt ugyanis már január 3-án, tehát 2021-ben kapjátok. De ne is szaporítsuk tovább a szót, nézzük a finomságokat:

  • Már megint felforrósította a hangulatot Kelemen Anna, ugyanis olyan képet rakott ki magáról, amin anyaszült meztelenül pózol. Nos, igen, ettől biztosan beindul a fantáziád.
  • Maradva az erotikus vonalon: Opitz Barbi ugyanis megmutatta, hogy természetesen szexi fehérneműben is lehet készülődni az ünnepekre.
  • Nem, nem engedjük el a szexualitás fonalát, főképp azért sem, mert a ValóVilág párosa VV Dani és VV Virág egy olyan könnyed és kellemes beszélgetést folytattak, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni.
  • Szintén a héten történt, hogy Alföldi Róbert egy pékségben vitatkozott össze az eladóval illetve más vevőkkel, mivel a pénztárban álló hölgy nem tudott nagy pénzből visszaadni. Az ügy odáig fajult, hogy a színész-rendező Facebook-posztban írta le saját szemszögéből a történteket, ami valóságos komment háborút okozott. 
  • A végére pedig egy kvíz. Azért csak egy, mert tényleg az alábbi volt a legnépszerűbb a sok kedvelt darab közül. Szóval: neked elég egy becenév, hogy felismerd a híres személyt? Biztos, hogy jót fogsz mulatni ezen a kvízen.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás