promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre teljesül Hosszú Katinka apjának vágya
Borítókép:  Bors
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hosszú Katinka az előző év karácsonyát arra áldozta, hogy formába kerüljön a 2020-as tokiói olimpiára. Most azonban a koronavírus-járvány miatt nem mehet külföldre felkészülni, így a család együtt töltheti az ünnepeket.

Előző év karácsonyán Hosszú Katinka úgy döntött, nem áll le, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legjobb formába kerüljön a 2020-as tokiói olimpiára. Ennek következtében az úszónő az ünnepeket a medence partján, s nem a családjával töltötte.

Most azonban Katinka a koronavírus-járvány miatt nem mehet külföldre felkészülni, így a család együtt töltheti az ünnepeket. Ennek pedig a sportoló édesapja örül a legjobban.

„Nehéz volt megélni a tavalyi ünnepi időszakot, természetesen nagyon hiányzott Katinka. Ugyanakkor a család megértette, hogy a felkészülése miatt nem volt módja velünk lenni. De az idén másképp lesz! Boldog vagyok, hogy együtt karácsonyozhatok a lányommal Nagy kedvence a halászlé, így természetesen nem maradhat el, én magam készítem, családi recept alapján. Édesapám egyébként halász volt, és Katinkának is megtanította, hogyan készül az igazi bajai halászlé. Itt, Baján nagy hagyománya van a halfogyasztásnak, mi is ki fogunk tenni magunkért" 

– mesélte Hosszú István a Blikknek.

Az édesapa biztos benne, hogy lánya csúcsformában fog versenyezni a 2021-re eltolt ötkarikás játékokon.

 „A maximalista hozzáállását ismerve nyugodtan mondhatjuk, mindent elkövet, hogy a legtöbbet hozza ki magából. Motivált, azért edz, hogy ismét formába lendüljön, biztos vagyok benne, hogy sikerül is neki” – tette hozzá Hosszú István.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás