promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Halála után kaphat Oscar-díjat Chadwick Boseman?
Borítókép:  Chadwick Boseman a Ma Rainey: A blues nagyasszonya című fiilmben / via yahoo.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Fekete Párduc sztárja, Chadwick Boseman még augusztusban hunyt el, de a pár napja bemutatott utolsó filmjében állítólag olyan fantasztikus alakítást nyújtott, hogy még akár Oscar-díjat is kaphat érte.

Szinte sokkolta a világot, mikor kiderült, hogy a Marvel-filmek Fekete Párduca, Chadwick Boseman augusztus 28-án, mindössze 43 évesen elhunyt, miután 4 évig küzdött a vastagbélrákkal. A rajongók azóta is gyászolnak, hiszen egy remek színészt vesztettünk el, akinek az utolsó alkotását december 18-án mutatta be a Netflix.

Chadwick Boseman természetesen lehengerlő alakítást nyújt a Ma Rainey: A blues nagyasszonya című zenés drámában, ezért sokan úgy gondolják, hogy jó eséllyel Oscar-díjjal fogják jutalmazni.

Az Akadémia nem először tenne ilyet, hiszen például 2009-ben a tragikus körülmények között elhunyt Heath Ledger is megkapta az arany szobrocskát A sötét lovag miatt, amiben ő testesítette meg az ikonikus Jokert.

Azzal a legtöbben egyet tudnak érteni, hogy Chadwick Boseman pályafutása folyamatosan felfelé ívelt, és egy idő után szinte biztos, hogy Oscar-díjat kapott volna. Az Akadémia valószínűleg nagyon boldoggá tenné a közönséget, ha valamilyen módon honorálnák a színész életművét, így tényleg minden adott ahhoz, hogy legalább posztumusz jelöljék őt.

Itt lehet megtekinteni a Ma Rainey: A blues nagyasszonya előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás