promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Marvel új nyitányt készített a Fekete Párduchoz Chadwick Boseman emlékére – videó
Borítókép:  Wallpaper Abbys
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Chadwick Boseman emlékére a Marvel Studios egy vadonatúj nyitányt készített a 2018-ban bemutatott Fekete Párduc című filmhez, amelyhez hasonlót a Marvel kapitányban láthattunk, Stan Lee halála után.

Chadwick Boseman augusztus 28-án, 44 éves korában hunyt el, miután hosszú évekig küzdött a rákkal. Ahogy az várható volt, az általa alakított T’Challa szerepére nem keresnek új színészt, a 2022-ben érkező második részben egyszerűen egy másik uralkodója és egyben egy másik Fekete Párduca lesz Wakandának, de azt egyelőre nem tudni, hogy kicsoda.

A Disney+-ra nemrég felkerült a 3 Oscar-díjjal jutalmazott Marvel-film, ami egy újdonsággal szolgál a rajongók számára. A Marvel Studios ugyanis úgy tiszteleg Boseman emléke előtt, mint Stan Lee előtt a Marvel kapitányban; egy ahhoz hasonló „tirbute introval”.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a Disney visszahívott minden kiadott DVD-, és Blu-ray kiadványt, és egy újabb változat fog megjelenni; az új nyitány a Disney+-on közzétett filmben, illetve a Marvel Studios Twitter-oldalán látható.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás