promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Polgár Tünde meztelen fotózásra kapott felkérést – ebben az esetben vállalja el
Borítókép:  Well&fit
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Polgár Tünde a Life TV, Bréking című műsorában mesélt arról, hogy meztelen fotózásra is kapott már felkérést, azonban nemet mondott rájuk. A luxusfeleség csak akkor vállalna aktot, ha a megbízók által kifizetett magas összeget mind jótékony célokra fordítanák. 

Tünde emellett persze nem ítéli el azokat sem, akik bevállalják a pucér képeket. Véleménye szerint ebben az esetben a kor sem számít, hiszen idősebbekről is készülhetnek szép, igényes, művészi akt fotók.

"Azt gondolom, hogy a meztelenség egy természetes dolog. Az, hogy most valaki hány évesen vetkőzik le, amíg az ízléses, akkor miért ne? Az én értékítéletembe és az én imidzsembe ez nem fér bele(...)Egyszer volt egy magazin, ahonnan megkerestek. Azt mondtam, hogy akkor keressenek föl, hogy ha egy olyan jótékonysági ügyhöz egy olyan hatalmas összeget ajánlanak, amiért hajlandó vagyok. Nem ajánlottak"

– mesélte a műsorban.

Tehát uraim, sajnos ez az fotózás lehet soha nem fog megtörténni, pedig nemrég még az is kiderült, hogy eléggé intim helyen van tetoválása a luxusfeleségnek. Biztos sokakat érdekelne, hogy hol!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás