promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zimány Linda társra vágyik, de nem kér a magyar férfiakból
Borítókép:  Zimány Linda / via blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Két éve él szingliként Zimány Linda, aki már nagyon szeretne családot alapítani, de itthon már túl sokat csalódott a pasikban.

Egykor Zimány Linda volt „a magyar Britney Spears”, de már rég elhagyta ezt a dolgot, és a saját lábára állt, ami egy bizonyos szempontból nem volt nehéz, hiszen sokak szerint ő az ország egyik legszebb embere.

Zimány Linda hosszú ideig volt együtt előző szerelmével, de két éve szakítottak és azóta egyedül van, pedig nagyon vágyik már egy kapcsolatra, amiben a nagyszülei mintájára inkább megoldják a problémákat és nem odébbállnak.

„Azért egy társ már hiányzik, de már csak a nagy Ő kell, akivel családot alapíthatok”

– árulta el egy kérdezz-felelek alkalmával a híresség.

Viszont a hazai rajongók legnagyobb bánatára a Blikk cikkéből kiderült, hogy Zimány Linda az utóbbi két esztendőben annyit csalódott a magyar férfiakban, hogy itthon már nem is próbálkozik tovább, és ezek után inkább Amerikában szeretne párt találni magának:

„Szerencsére éltem Los Angelesben négy évet és igazából feladtam itthon mindent az elmúlt két évben.”

A külföldi társkeresésben azok az emberek segítenek neki, akikkel a kint töltött évei alatt összebarátkozott – bár most kifejezetten nehéz dolguk van, hiszen a koronavírus-járvány gátat szabott annak, hogy bárkivel is összehozzák a sztárt.

„Mindig találnak valami jelöltet az ismerősök közül, csak hát ez ugye két emberen múlik, most pedig a Covidon is. Ha vége lesz ennek, akkor igyekszem nekik esélyt adni, megér egy próbát. Nehezen ismerkedem egyébként idegenekkel, kell valami kiindulási, bizalmi pont. Ezért mindig ismerősökön keresztül keresek”

– mesélte Zimány Linda, aki ehhez hasonló fotókkal örvendezteti meg mostanában a követőit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás