Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

VV Digo csak azért ment plázázni, hogy megnézze, vajon hányan ismerik fel

VV Digo csak azért ment plázázni, hogy megnézze, vajon hányan ismerik fel

Színes

VV Digo csak azért ment plázázni, hogy megnézze, vajon hányan ismerik fel

Színes

Baranyecz János 10:19

A ValóVilág 10 második kiesője, VV Digo kíváncsi volt, hogy mennyire hagyott mély nyomot az emberekben, ezért egy bevásárlóközpontba ment letesztelni a népszerűségét.

Elsöprő siker az RTL II-n futó ValóVilág 10, hiszen folyton történik valami izgalmas a villalakókkal, és például az is nagy port kavart, amikor a legutóbbi párbajon VV Bálint győzedelmeskedett hatalmas fölénnyel, így VV Digónak kellett távoznia. Ettől egy-két játékos sírógörcsöt is kapott, de nem kell félteni VV Digót, hiszen kint is megtalálta a számításait.

A Fókusz riportjából kiderült, hogy VV Digo nagyon kíváncsi volt arra, vajon hányan ismerik fel, ezért a haverjaival elment egy pécsi plázába, ahol szerencsére megnyugodhatott, hiszen többen is odamentek hozzá közös fotót készíteni, így nemcsak a villában érzékelhető a népszerűsége, hanem kint is.

Úgy néz ki, hogy VV Digo nem szeretne elsüllyedni az ismeretlenség tengerében, hanem inkább karriert kovácsol magának a ValóVilágban megszerzett hírnevéből, és ezt az is alátámasztja, hogy pár napja megjelentette élete első saját rapzenéjét is DIGO Fra' néven. Már most érzékelhető a siker, ugyanis eddig több mint 50 ezerszer pörgették YouTube-on a „Lesz ilyen” című dalát, amit itt lehet meghallgatni:

Itt pedig látható a Fókusz VV Digóval készült riportja:

Borítókép: VV Digo / via rtl.hu