promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Digo csak azért ment plázázni, hogy megnézze, vajon hányan ismerik fel
Borítókép:  VV Digo / via rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A ValóVilág 10 második kiesője, VV Digo kíváncsi volt, hogy mennyire hagyott mély nyomot az emberekben, ezért egy bevásárlóközpontba ment letesztelni a népszerűségét.

Elsöprő siker az RTL II-n futó ValóVilág 10, hiszen folyton történik valami izgalmas a villalakókkal, és például az is nagy port kavart, amikor a legutóbbi párbajon VV Bálint győzedelmeskedett hatalmas fölénnyel, így VV Digónak kellett távoznia. Ettől egy-két játékos sírógörcsöt is kapott, de nem kell félteni VV Digót, hiszen kint is megtalálta a számításait.

A Fókusz riportjából kiderült, hogy VV Digo nagyon kíváncsi volt arra, vajon hányan ismerik fel, ezért a haverjaival elment egy pécsi plázába, ahol szerencsére megnyugodhatott, hiszen többen is odamentek hozzá közös fotót készíteni, így nemcsak a villában érzékelhető a népszerűsége, hanem kint is.

Úgy néz ki, hogy VV Digo nem szeretne elsüllyedni az ismeretlenség tengerében, hanem inkább karriert kovácsol magának a ValóVilágban megszerzett hírnevéből, és ezt az is alátámasztja, hogy pár napja megjelentette élete első saját rapzenéjét is DIGO Fra' néven. Már most érzékelhető a siker, ugyanis eddig több mint 50 ezerszer pörgették YouTube-on a „Lesz ilyen” című dalát, amit itt lehet meghallgatni:

Itt pedig látható a Fókusz VV Digóval készült riportja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás