promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Madonna 62 évesen megcsináltatta élete első tetoválását, és nem akármit varratott magára
Borítókép:  Madonna / via mafab.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Komoly dologra szánta el magát Madonna, ugyanis tetoválást csináltatott, ráadásul mostantól egy igazán bensőséges minta díszíti a testét.

A „Like a Virgin”, „Holiday”, „La Isla Bonita” és még rengeteg örökérvényű sláger előadója, Madonna az egyik utolsó élő popikon, aki szerencsére még ma is aktív, bár pár hónapja sajnos egészségügyi problémák miatt kényszerpihenőre kellett mennie, most meg a járvány gátolja őt abban, hogy ismét elkápráztassa rajongóit a koncerteken. A híresség természetesen a családjával együtt vészeli át ezt az időszakot, és csöppet sem unatkozik, hiszen most például elég izgalmas dolgot eszelt ki.

A 62 esztendős Madonna megcsináltatta élete első tetoválását, ugyanis magára varratta gyermekei neveinek kezdőbetűit, így Lourdes, Rocco, David, Mercy, Stelle és Estere után mostantól az díszíti a csuklóját, hogy: L R D M S E.

Azt hinné az ember, hogy Madonna már eddig is több tetkóval rendelkezett, hiszen a világ egyik legmenőbb énekesnője – akinek hamarosan film is készül az életéből –, de érdekes módon csak most jutott el odáig, hogy ő is csatlakozzon a tetováltak táborához. Az összetartást jelképezi a sztár testén lévő egyszerű, de annál bensőségesebb alkotás, hiszen ő is pontosan tudja, hogy a családnál nincs fontosabb.

Itt lehet megnézni pár képet az eseményről, meg persze a tetoválásról is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás