promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen dolog miatt nem akart Madonna együtt dolgozni David Guettával
Borítókép:  ANGELA WEISS / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meglepő történetet osztott meg David Guetta rajongóival közösségi oldalán. A világhírű DJ arról mesélt, hogy Madonna a csilagjegye miatt nem volt hajlandó vele közös dalt készíteni. 

Igaz, hogy részben Madonnának köszönhetően David Guetta kapott már Grammy-díjat a „Revolver” remixéért, de közös dal valószínűleg sohasem fog születni a rajongók legnagyobb bánatára. A miért, viszont kissé meglepő lehet. A producer elmesélte, hogy az énekesnő a csillagjegye miatt nem volt hajlandó vele együtt dolgozni: 

„2009-ben készítettem egy remixet Madonna egyik dalához, amivel el is nyertem egy Grammy-díjat. Ezután ő felhívott engem, hogy nagyon tetszik neki a remix és közreműködhetnék producerként a következő nagylemezén. Össze is jött a találkozó, beszéltünk a részletekről: a zenéről, hogy hogyan is képzeli el az albumot. Minden rendben volt, kettesben voltunk végig, jó hangulatban ebédeltünk együtt. Később azonban megkérdezte, hogy mi a horoszkópom. Mondtam, hogy Skorpió. Hirtelen nagyon furcsa arcot vágott, majd azt mondta: »Sajnálom, de nem dolgozhatunk együtt. Örülök, hogy megismerhettelek. Szia!«”

Bármennyire hihetetlennek találták a rajongók a sztorit, a DJ később megerősítette, hogy minden igaz abból, amit elmondott. Madonna egyelőre még nem reagált a producer szavaira.

Ha már közös sláger nem lesz, akkor vigasztalódjunk azzal a bizonyos remix-szel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás