promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: trashből vissza az életbe - külön műsort kapnak a Való Világ 10 kiesői
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha óriási VV Digo fanok voltatok, akkor most újra találkozhattok vele az RTL Magyarország streaming platformján.

A mai naptól, azaz december 7-étől indul a „Jöttem, láttam, buktam” című széria az RTL Klub MOST + felületén, ami bemutatja a játékosok villalét utáni napjait. Ebben a csoportban két személy van, mivel a Való Világ 10 powered by Big Brotherből eddig VV Mercédesz, és VV Digo esett ki. Előbbi elég hirtelen egy szavazás után, a másik pedig VV Bálinttal párbajozva.

„Vajon, hogyan élik meg az elbukott versenyzők, amikor szembesülnek szeretteik, barátaik véleményével? Kinek okoztak csalódást, ki lett rájuk még büszkébb? Mindenki úgy várja őket haza, mint ahogy elbúcsúztak? Szívmelengető, de akár sokkoló is lehet a mindennapokba való visszatérés, de a "Jöttem, láttam, buktam" című sorozat nem csak az újratalálkozások műsora! Azt is bemutatja, hogy a kiesett játékosok néhány nappal később hogyan látják villalétüket, melyről Nádai Anikó, a VV10pbBB egyik házigazdája faggatja a kiesetteket”

- írta az RTL Magyarország a közleményben.

A műsor ötlete amúgy remek, mert vannak odabent érdekes szereplők, akiknek szívesen megnéznénk a villa utáni napjait. Ott van rögtön VV Virág, akit szembesítene mindenki azzal a kérdéssel, hogy valóban kínált-e pénzért szexuális szolgáltatást a beköltözés előtt egy internetes oldalon.

Az első epizód ma, azaz december 7-én debütál este 19 órakor, és  VV Digo kiesés utáni napjait mutatja be.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás