promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: vajon VV Dani miért markolássza állandóan a szerszámát?
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ennek az őrülten fontos kérdésnek próbált utánajárni Győzike a BeleValóVilágban.

Sok érdekesség folyik mostanában a Való Világ 10 körül, de az elmúlt napokban az robbant a legnagyobbat, hogy VV Dani egy kis ujjgyakorlattal milyen fantasztikusan elégítette ki VV Virágot.

Közben egy blog magyarázatot talált a 18 éves lány szexéhségére, mivel azt állítják, hogy Virág anno prostituáltként dolgozott. Alaposabban senki se ásott a mélyére a dolognak, de valószínűleg a kérdés rögtön a lány elé fog kerülni, amint kijött a villából. Ez egy darabig biztosan nem történik meg, mert a nézők nagyon kedvelik – nem olyan rég még a védettségét is megszavazták.

Akik nézik a műsort, azok követik Virág és Dani kapcsolatát, és sokaknak feltűnt, hogy utóbbi állandóan a férfiasságát markolássza, igazítgatja, semmitől sem zavartatva magát. Győzike és a BeleValóVilág szabályos viccnyomozást folytattak, hogy ez mitől lehet, és még dr. Sztropacsek Endre viselkedéskutatót is felhívták.

A videóban feltűnik Alex, aki visszaeső farokmarkolászó. A felvétel biztosan be fog kerülni a médiatörténelem sötét korszakába.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás