promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Ádám elárulta, miért nem randizik szakítása óta
Borítókép:  DEÁK ANDRÁS/SAJTOSZOBA.TV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A fiatal harmonikás, Szabó Ádám úgy gondolja, nem a mostani a legmegfelelőbb idő arra, hogy eljárjon randizni. Azt is elárulta az énekes, hogy miért gondolja így.

A fiatal harmonikás, Szabó Ádám és Tóth Andi kapcsolatáról augusztus elején írtuk meg, hogy véget ért, azóta mindketten szingliként élik életüket. És ugyan Szabó Ádám már korábban is népszerű volt a hölgyek körében, de amióta megnyerte Sztárban Sztár hetedik évadát és elkezdett komolyabban a testépítéssel foglalkozni, azóta az énekes rengeteg levelet és meztelen képet kap rajongóitól.

Szabó Ádám azonban úgy gondolja, nem most van a legmegfelelőbb idő arra, hogy eljárjon randizni. 

„Szerintem ez az időszak nem a legjobb az ismerkedésre. A nagymamám nagyon beteg és mi együtt élünk. Mivel muszáj eljárnom otthonról, nem nagyon megyek be hozzá a szobába, inkább az anyukám jár be, ő ápolja és meséli el neki a mindennapi történéseket. Nem venném a szívemre, ha miattam lenne valami baja, vagy ha miattam kapná el a vírust, mert az végzetes lenne”  – mondta az énekes a Ripostnak.

A harmonikás arról is beszélt, hogy ugyan a koronavírus-járvány nagyon megnehezítette a zenészek életét, s nem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő, de ennek ellenére nem esik kétségbe, ennek főleg az az oka, hogy mindig is tudatosan élt: van és volt megtakarítása.

„Nekem nincs másik szakmám, már gyerekként tudtam, hogy a harmonika és az éneklés lesz az életem. Ötletem sincs, hogy mit lehetne most hirtelen kitanulni, de bízom benne, hogy ilyesmire nem is lesz szükség. Ugyan a Sztárban Sztár utáni felkérések mind elvesztek, szerencsére mindig is tudatos voltam és van megtakarításom. Ezt mindenkinek nagyon ajánlom, hogy a hasonló helyzetek miatt kezdjen el takarékoskodni” – tette hozzá Szabó Ádám.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás