promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sztárban Sztár: nagyon nekimentek a kommentelők Tóth Andinak
Borítókép:  TV2/Torony
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szabó Ádámnak kellett megvédenie Tóth Andit a Sztárban Sztár döntője után.

Biztosan sok mindent megváltoztatott volna, ha Curtis is ott van a Sztárban Sztár döntőjében, de hát úgy alakult, hogy Vastag Csaba, Tóth Andi, és Szabó Ádám küzdhettek meg egymással.

Vastag Csaba a bronzérmet hozta el, míg a sors iróniája volt, hogy a műsor kezdete előtt szakító Tóth Andi és Szabó Ádám között dőlt el, hogy ki nyeri a versenyt. Próbálták kerülni egymást, de hát úgy jött ki a lépés, hogy még a legvégén is együtt kellett állniuk a színpadon, de a feszült pillanatok után kiderült, hogy Szabó Ádám nyerte meg a hetedik évadot.

A kommentelők közben iszonyatosan betámadták Tóth Andit, akinél úgy tűnt, hogy nem gratulált az exének. Pedig ez megtörtént, csak eléggé visszafogott volt, és a pillanatot pont eltakart Curtis, aki beállt a kamera elé az élő adásban.

„Még mielőtt bármilyen összefoglalót és köszönetnyilvánítást írnék Nektek ezt a videot kérlek nézzétek meg! Akinek nem inge, ne vegye magára, de légyszi ne bántsunk senkit amiatt, hogy gratuláltunk e egymásnak, vagy sem! A videon a bizonyíték, Andi gratulált és én is viszont gratuláltam neki, szerintem minden a helyén volt és fair volt! Köszi a figyelmet! Később jelentkezem! Tsók!”

– védte meg Szabó Ádám Instagramon Tóth Andit a kommentelők haragjától, aki egy videót is feltöltött, ahol látszik a gratuláció.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás