Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dwayne Johnson kellemetlen helyzetbe került a hatalmas izmai miatt – kép

Dwayne Johnson kellemetlen helyzetbe került a hatalmas izmai miatt – kép

Színes

Dwayne Johnson kellemetlen helyzetbe került a hatalmas izmai miatt – kép

Színes

Baranyecz János - 2020.11.18. 04:40

Elég ciki dolog történt Dwayne Johnsonnal, ugyanis a legújabb filmjének forgatásán lazán be kellett volna pattannia egy gyönyörű Porschéba, de akadt egy kis gond.

A Jumanji-, és a Halálos iramban-széria sztárja, Dwayne Johnson a humora mellett természetesen látványos fizikumáról is ismert, hiszen jó eséllyel nem igazán találunk nála izmosabb színészt Hollywoodban. Ez persze legtöbbször előnyére válik, viszont akadnak olyan alkalmak is, mikor kifejezetten kellemetlen helyzetekbe keveredik a méretei miatt – most például a jövőre érkező Red Notice című alkotás munkálatai közben röhögte ki őt a stáb.

Dwayne Johnson egy menő FBI-ost alakít a Netflix következő nagy dobásában, és éppen egy olyan jelenetet vettek volna fel, amiben egy drága – de nem túl nagy – Porschéba kell beülnie, viszont sajnos a félelmetesen széles háta miatt nem nagyon ment neki a dolog, ráadásul egy kicsit be is szorult.

Természetesen mindenki jót szórakozott a látványon, hiszen biztosan nagyon vicces lehetett, ahogy Dwayne Johnson éppen egy apró sportkocsiba próbálja betuszkolni a kigyúrt testét, de szerencsére sikerült megoldaniuk pár filmes trükkel a problémát. A rendező, Rawson Marshall Thurber (Felhőkarcoló, Központi hírszerzés) később elmondta, hogy a munkálatok közben ez volt az egyik kedvenc pillanata, szóval már emiatt sem baj, hogy megtörtént a mókás eset.

Itt lehet megnézni a történet szereplőit:

Borítókép: Dwayne Johnson / KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP